Време е да се съберем отново всички и заедно да създадем един от онези незабравими събори, за които дълго след това говорим с ентусиазъм и гордост, от които остават хубави спомени и добри приятелства. Първият събор за сезон 2023 ще се проведе на 12 и 13-ти май в покрайнините на Лясковски манастир "Св. Св. Петър и Павел" .

   За всяка кола е предвиден Welcome pack, който ще струва 10,00 лв. В него ще има сувенири от събитието.
   Kакто и други години, ще има осигурени химически тоалетни. Освен къмпингуването на открито, има и възможност за нощуване в редица хотели в околността.
   Нека пак преговорим правилата, за да може всички да си изкараме добре, без да има нервни ситуации и сърдити.
1. Забранено е паленето на огън извън метални съдове (скари, барбекюта). На земята не може да има огън, дори заграден с камъни.
2. Забранени са дрифтове, бърнаути и необмислени нощни обиколки на поляните! Прекъсвачите ще бъдат през деня - включени са в програмата! Нощни прекъсвачи и форсирания са недопустими. Моля, съобразявайте се с другите фенове, които са дошли на събора! Бъдете колегиални и внимателни.
3. ЕДИНСТВЕНАТА силна музика, ще бъде от сцената! Озвучаването от сцената ще бъде спряно в 12.00 часа през нощта, след което всеки може да се забавлява, без да пречи на останалите, с лека локална музика. Който иска силна музика - има дискотеки! Нека си изкараме събора, като едно задружно семейство около огъня, с разкази за любимата марка!
4. Носете си чували и почистете след себе си. Нека покажем, че като автомобилни фенове на най-популярната марка, сме и загрижени за природата, и чистотата в нашата страна! В неделя ще има осигурени контейнери за сметоизвозването. Моля, не изсипвайте гореща жар в контейнерите или по тревата